Potala paleis, Lama klooster & kleurrijke festivals

Rondreis Tibet - Reis op maat

Ga dwalen door de oude steden, bedwing de hoogste bergen en bezoek de vele kloosters. Ontdek alle hoogtepunten van TIbet. Je kijkt je ogen uit in de spectaculaire hooglanden van het Himalaya gebergte, ervaar de stilte en ontmoet de vriendelijke, verlegen bevolking. Een reis door de ijle lucht bij de Everest in een land waar de rust van het boeddhisme centraal staat. 

Maak jouw spirituele reis in Tibet, mediteer mee met de monniken en ervaar dezelfde toewijding als de Tibetanen. Bekijk hoe de nomaden samen leven met de yaks en hoe de Everest de rest van de bergen in toom houdt. Neem een slok van de Yakmelk, terwijl je een momo eet en ondertussen een mooie gesprek hebt met een eenzame herder. Combineer je individuele rondreis met Nepal of China. en kijk snel bij onze bouwstenen.

Laat je inspireren

Ontdek onze Bouwstenen Tibet

Ontdek onze Rondreizen Tibet

 • 1. Kies je
  bestemming

 • 2. Laat je
  inspireren

 • 3. Ontvang een
  reisvoorstel op maat

 • 4. Boek je
  droomreis!

 • Ontdek meer
  Ontdek Tibet
  Praktische informatie

  Ontdek Tibet

  Praktische informatie

  Altijd handig, praktische tips. Elk land heeft haar eigen specifieke kenmerken. Handig om te weten voordat je gaat of tijdens je reis. We hebben ze voor je op een rij gezet. Lees ook onze reisblog zodat je goed voorbereid op pad gaat! Hoe werkt het in Tibet? Klik hieronder.

  Praktische informatie
 • Ontdek meer
  Laat je verrassen
  De hotspots

  Laat je verrassen

  De hotspots

  Speciaal voor jou geselecteerd, de beste hotspots. De leukste tips, trendy cafés, authentieke markten, een lokaal muziekevenement, een speciale route of een gave accommodatie. Laat je verrassen en ga mee op ontdekking. Dit zijn onze favorieten.

  De hotspots
 • Ontdek meer
  Heerlijk genieten
  Accommodaties

  Heerlijk genieten

  Accommodaties

  Sfeervol of bijzonder overnachten is onderdeel van je reis. Kleinschalige middenklasse accommodaties of unieke plekken die passen bij jóuw programma in Tibet. Dat vinden we belangrijk. Vol afwisseling of in direct contact met de lokale bevolking. En altijd in een goede prijs/kwaliteitverhouding.

  Accommodaties
 • Ontdek meer
  Boordevol inspiratie
  Blogs

  Boordevol inspiratie

  Blogs

  Onze inspiratie rondreizen Tibet staan al boordevol voorbeelden voor jóuw individuele rondreis. Flexibel opgebouwd uit onze bouwstenen en experiences: Van speciaal tot spectaculair. Stel je eigen reis samen met de lokale kennis en ervaring van onze reisspecialist. Wij zorgen ervoor dat je onbezorgd reist.

  Elke dag iets meemaken dat je nooit meer vergeet. Kijk, doe, proef & ontmoet.

  Blogs

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks