headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Individuele rondreis China

 

Hier vind je de OutSight complete Individuele rondreizen China; door ons samengesteld uit de losse bouwstenen, op basis van onze jarenlange ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je langer of korter, dagje ergens erbij, of misschien meer trein of minder vliegen? We kunnen deze rondreizen ook altijd helemaal naar wens voor je aanpassen!

 

6 rondreizen

China rondreis1

China Rondreis 1: van noord naar zuid

21 dagen

vanaf € 1729,- p.p.

In 3 weken reis je per bus, trein en vliegtuig van het noorden in China naar Hong Kong in het zuiden van China, je bezoekt Beijing, het traditionele Pingyao, het Terracottaleger bij Xian, het indrukwekkende Dali en Lijiang, het schilderachtig gelegen Yangshuo en tot slot naar het moderne Hongkong!

lees verder »
China rondreis, Yangtzi

China Rondreis 2: van noord naar zuid incl. de Yangtze

24 dagen

vanaf € 1910,- p.p.

Deze rondreis per trein, bus en auto brengt je in ruim 3 weken van het noorden in China via het Terracottaleger bij Xian, een cruise over de Yangtze, per prive-auto langs de Dong- en Miao-minderheden en het schilderachtige Yangshuo tot slot naar het moderne Hongkong!

lees verder »
China rondreis, Chengdu

China Rondreis 3: van Chengdu naar Hongkong

20 dagen

vanaf € 1635,- p.p.

In een kleine 3 weken reis je per bus, trein en vliegtuig van Chengdu naar Hongkong in het zuiden van China! Je bezoekt de panda’s en Mount Emeishan bij Chengdu, daarna via Lijiang en Dali, de rijstvelden van Longji Titian, en het schilderachtig Yangshuo naar Hongkong!

lees verder »
China & Vietnam Rondreis

China & Vietnam Rondreis

21 dagen

vanaf € 1295,- p.p.

Deze rondreis brengt je door het mooie noorden van Vietnam (Hanoi, Sapa en Halong Bay) en het prachtige zuiden van China (Dali, Kunming en Lijiang). Een bijzondere combinatie van twee unieke culturen!

lees verder »
Tibet China rondreis

China & Tibet rondreis

13 dagen

vanaf € 2369,- p.p.

Een rondreis van bijna 2 weken waarbij je vanuit China rechtstreeks naar Tibet vliegt om per privé-landcruiser de hoogtepunten van Tibet te bezoeken! Onderweg zie je de mooiste kloosters en tempels en je brengt een bezoek aan Yamdrok-Tso, één van de vier heilige meren!

lees verder »
China Tibet Nepal Rondreis het Dak van de Wereld

Rondreis China, Tibet & Nepal: Het Dak van de Wereld

20 dagen

vanaf € 2839,- p.p.

Een rondreis door 3 landen! Je reist van China via het Keizerlijke Beijing, de ‘Oude Stad’ Pingyao en het Terracottaleger in Xian naar Tibet, waar je per prive-landcruiser naar Nepal reist, je eindigt met enkele dagen in het gezellige centrum van Kathmandu in Nepal!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider