headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Excursies China

 

De volgende excursies China zijn naar wens in te passen in je rondreis! Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies van toepassing zijn. Enkele excursies zijn op individuele basis met privé-vervoer en bij andere sluit je aan in een internationale groep, met vervoer per bus. Het staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht van al onze excursies China:


14 excursies

China excursie, naar de muur

Beijing: dagexcursie naar de muur bij Mutianyu

€ 64,- p.p.

De Chinese muur is absoluut een van de grote wereldwonderen. Bij deze dagexcursie reis je per privé auto met chauffeur naar de muur bij Mutianyu. Dit deel van de muur ligt op 90 kilometer ten noordoosten van Beijing.

lees verder »
China-Beijing excursie naar de Verboden Stad

Beijing: excursie naar de Verboden Stad en het Zomerpaleis

€ 34,- p.p.

De Verboden Stad is een enorm complex (1 kilometer bij 750 meter) dat door vier muren en een slotgracht omringd wordt. Omdat de Verboden Stad vele eeuwen niet toegankelijk is geweest, zijn de paleizen en schatten in zeer goede staat.

lees verder »
China-Beijing excursie Verboden Stad en Temple of Heaven

Beijing: excursie naar de Verboden Stad en Temple of Heaven

€ 34,- p.p.

Tijdens deze excursie bezoek je per auto met privé-chauffeur deze twee hoogtepunten van de stad Beijing. De Verboden Stad is een enorm complex (1 kilometer bij 750 meter) dat door vier muren en een slotgracht omringd wordt.

lees verder »
China-Xian dagexcursie Terracottaleger

Xian: dagexcursie naar het Terracotta leger en de Big Wild Goose Pagoda

€ 39,- p.p.

Tijdens je verblijf in Xian mag een bezoek aan het Terracotta Leger natuurlijk niet ontbreken. Dit leger was onderdeel van het graf van Qin Shihuang, de eerste keizer van China. Je wordt bij het hotel opgehaald, en reist per privé-auto met chauffeur naar het complex waar het leger te bewonderen is.

lees verder »
China excursie, Stenen Woud

Kunming: dagexcursie naar het Stenen Woud

€ 88,- p.p.

Het Stenen Woud is een heel bijzondere attractie, die zeker de moeite waard is om op te nemen in je reisschema. Je wordt bij het hotel opgehaald en reist per privé-auto met chauffeur naar het Stenen Woud bij het plaatsje Shilin.

lees verder »
China excursie, Chengdu, kookcursus

Chengdu: Sichuan kookles

€ 29,- p.p.

De Sichuan keuken komt uit de provincie Sichuan in westelijk China, de omgeving dus van Chengdu, en wordt wereldwijd gezien als dé meest bekende en meest eigen keuken van China. De traditionele gerechten zijn pittig,

lees verder »
China excursie, Chengdu, Panda Breeding Centre

Chengdu: halve dag excursie naar het Panda Breeding Center

€ 39,- p.p.

Het beroemde Panda Breeding Centre aan de rand van Chengdu is een must tijdens je verblijf in Chengdu! Om de ergste drukte voor te zijn en de panda’s actief te zien, word je al vroeg opgehaald in het hotel door je auto met privé-chauffeur.

lees verder »
China excursie, Chengdu-panda

Chengdu: dagexcursie naar Panda Breeding Center en Leshan

€ 103,- p.p.

Tijdens deze lange dag bezoek  je de èchte hoogtepunten van de omgeving van Chengdu. Zo bezoek je allereerst het beroemde Panda Breeding Centre aan de rand van Chengdu. Om de ergste drukte voor te zijn en de panda’s actief te zien, word je al vroeg opgehaald in het hotel.

lees verder »
China-excursie naar Leshan

Chengdu: dagexcursie naar Mt. Emeishan & Leshan

€ 108,- p.p.

Vanuit Chengdu reis je per privé-auto met chauffeur naar Mt. Emeishan, een heilige berg met een top van meer dan 3100 meter hoogte.

lees verder »
China- excursie, 3 klovendam

Yichang: dagexcursie naar Drieklovendam

€ 29,- p.p.

De Drieklovendam is de grootste dam ter wereld en absoluut een zeer imposant gezicht. Je reist per privé-auto met chauffeur vanuit Yichang naar de dam.

lees verder »
China-Yangshuo-boottocht

Yangshuo: halve dag boottocht op Lijiang Rivier

€ 68,- p.p.

Vanuit Yangshuo maak je een prachtige tocht over de Lijiang River. Vanaf het bootje (bamboo raft) heb je een adembenemend uitzicht over het Karstgebergte!

lees verder »
China excursie, Dunhuang

Dunhuang: halve dagexcursie naar Mogoa grotten

€ 37,- p.p.

Vanuit Dunhuang reis je per auto met privé-chauffeur naar de beroemde Mogao grotten, het oudste boeddhistische grottencomplex van China, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Deze relatief goed bewaarde muurschilderingen zijn zeer de moeite waard.

lees verder »
China excursie, Turpan

Turpan: dagexcursie naar bezienswaardigheden in de laagvlakte

€ 37,- p.p.

Vanuit Turpan reis je per auto met privé-chauffeur naar de vele bezienswaardigheden in de woestijn rondom Turpan. Het diepste punt van de Turpanlaagte ligt maar liefst 154 meter onder de zeespiegel, het laagste punt in China.

lees verder »
China-excursie, Urumqi, het hemelse meer

Urumqi: dagexcursie naar het Hemelse Meer

€ 78,- p.p.

Vanuit Urumqi reis je per auto met privé-chauffeur naar het Tien Shan gebergte. Ongeveer 100 kilometer ten noorden van Urumqi ligt het prachtige, diepblauwe Hemelse Meer.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider