Wil je graag op reis maar weet je niet precies waar naar toe?

Reiscafé: Ontmoet Ons

OutSight organiseert regelmatig inspiratie- en informatieochtenden op ons kantoor in Maarssen. Onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten geven met veel plezier inspirerende (landen)presentaties die je meer info geven, en helpen bij het maken van de juiste keuzes! Deze ochtenden zijn persoonlijk, informeel en kleinschalig (dus geen theateropstelling, geen eenrichtingsverkeer!). Wij delen heel graag de reiskennis van de landen die wij aanbieden met jou! Ook ontmoet je andere reizigers met ongeveer dezelfde reisplannen. Vanwege de huidige maatregelen zijn de ochtenden tot nader orde virtueel. Het OutSight (Virtuele) Reiscafé is geopend op:

Zaterdag 25 September 2021   OutSight Klantendag
Zaterdag 13 November 2021   Zuid Afrika
Zaterdag 20 November 2021   Japan
Zaterdag 27 November 2021   Colombia

 

Een ochtend boordevol inspiratie, onder het genot van een kop koffie nemen we je mee naar een van onze prachtige bestemmingen. Je bent van harte welkom van 10.30 tot 12.00 uur, het lijkt ons super om jou te ontmoeten! Onze reisspecialisten zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Dus: neem al je vragen mee, wij zorgen voor koffie & inspiratie!

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@outsight.nl met je naam, hoeveel personen en een telefoonnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact op om je aanmelding te bevestigen!

Ontdek jouw droomreis