headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Zhangjiajie en de glazen brug van Wulingyuan

Zhangjiajie – Wulingyuan National Park

4 dagen, 3 nachten

Prijs € 149,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
China bouwsteen Zhangjiajie Wulingyuan

Zhangjiajie is de toegangspoort naar het Wulingyuan National Park, een van de mooiste parken van China. Hier vind je meer dan 3000 steile rotspieken van zandsteen, soms wel meer dan 350 meter hoog! In dit park is de beroemde film ‘Avatar’ opgenomen, waardoor het park tegenwoordig ook vaak ‘Avatar Park’ wordt genoemd.

 

Ook vind je in deze omgeving de langste glazen brug ter wereld, absoluut een bijzondere attractie! De brug is maar liefst 430 meter lang en hangt op 300 meter hoogte tussen twee bergtoppen. Als je last hebt van hoogtevrees moet je hier niet zijn, maar voor alle anderen is het zeker een bijzondere ervaring.


Dag 1: aankomst Zhangjiajie, transfer naar je hotel bij de entree Wulingyuan National Park
Dag 2: vrije dag in Wulingyuan National Park
Dag 3: vrije dag in Wulingyuan National Park
Dag 4: transfer naar vliegveld of station, einde van deze bouwsteen

Prijs € 149,- p.p.

Inbegrepen: 3 hotelovernachtingen, transfer van het treinstation Zhangjiajie naar hotel en terug
Niet inbegrepen: maaltijden, vervoer van & naar Zhangjiajie, excursie naar de Glazen Brug, entreegelden en kabelbaan
NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.
 .
Periode: het gehele jaar
Reiscode: CNM020
Het Zhuan Jia Cun Hotel ligt in het plaatsje Wulingyaun, vlakbij de entree van het Wulingyuan National Park. Heel handig, je loopt zo naar de ingang om een kaartje te kopen!
Dag 1: aankomst Zhangjiajie, transfer naar Wulingyuan.
Vandaag kom je aan in Zhangjiajie, bijvoorbeeld met de trein vanuit Yichang, na de cruise over de Yangtze rivier. Je wordt opgewacht en per privé-auto met chauffeur naar het hotel nabij de ingang van het Wulingyuan National Park gebracht (ca 1 uur rijden).
  .
Dag 2: vrije dag Wulingyuan National Park
Vandaag kun je bijvoorbeeld het Wulingyuan National Park bezoeken. In dit prachtige park vind je duizenden steile rotspieken van zandsteen, waarvan enkelen meer dan 350 meter hoog zijn. In het park ga je met de bus en een kabelbaan omhoog en daarna maak je een wandeling waarbij je prachtig uitzicht hebt op de pieken. De hoogste piek is bijna 400 meter hoog! Daarna ga je weer terug naar beneden, waar je nog een wandeling kunt maken langs de Golden Whip stream.
  .
Dag 3: vrije dag Wulingyuan National Park
Op deze dag kun je een bezoek brengen aan een ander deel van het park, nabij Tianzi Mountain. Hier is de beroemde film ‘Avatar’ opgenomen, waardoor het park tegenwoordig ook vaak Avatar Park wordt genoemd. Dit is een spectaculair deel van het park, waar het flink druk is. Je kunt met een glazen lift omhoog, maar als je sportief bent aangelegd kun je ook omhoog wandelen en de lange wachttijd in de ochtend omzeilen.
Eind 2016 is in deze omgeving de langste glazen brug ter wereld geopend, absoluut een bijzondere attractie! De ‘Zhangjiajie Grand Canyon Glass Bridge’ is maar liefst 430 meter lang en hangt op 300 meter hoogte tussen twee bergtoppen. Als je last hebt van hoogtevrees moet je hier niet zijn, maar anders is het wel echt een bijzondere ervaring. Vanuit Wulingyuan is het ongeveer een half uur rijden naar de Zhangjiajie Canyon, we kunnen vervoer heen & terug van te voren voor je boeken. Het is ook mogelijk om ter plaatse (bv in je hotel) een excursie naar de Canyon te boeken, inclusief de reservering voor een bezoek aan de Glazen Brug!
 .
Dag 4: einde van deze bouwsteen
Vandaag word je weer teruggebracht naar het treinstation in Zhangjiajie en kun je de reis door China vervolgen. Je kunt bijvoorbeeld de trein nemen naar Sanjiang, voor onze bouwsteen Het groene zuiden van China.
Prijs € 149,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider