headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Chengdu

Chengdu

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 75,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
China- bouwsteen Chengdu

Wil je zo snel mogelijk vanuit China naar Tibet dan is het handig om je reis te beginnen in Chengdu, omdat vanuit deze stad dagelijks rechtstreekse vluchten vertrekken naar Lhasa. Maar ook in de directe omgeving van deze stad is enorm veel te zien! Tijdens deze bouwsteen word je op het vliegveld van Chengdu opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel brengt voor de eerste twee overnachtingen, een ideaal begin van je reis.

 

 

 


Dag 1: aankomst op de luchthaven van Chengdu, transfer naar je hotel
Dag 2: vrije dag in Chengdu
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 75,- p.p.

Inbegrepen: transfer van vliegveld naar hotel in centrum Chengdu en twee overnachtingen exclusief ontbijt.

 

Niet inbegrepen: vliegticket, overige maaltijden en evt. 1-persoonskamertoeslag.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CNA041

Tijdens onze bouwstenen China verblijf je in centraal gelegen toeristenklasse hotels, je kamer heeft een eigen badkamer met toilet en douche met warm water (tenzij anders vermeld). Het ontbijt is niet inbegrepen. Veel hotels in China zijn nogal groot en zakelijk, maar daar staat tegenover dat ze van goede kwaliteit zijn.

 

China hotels, Chengdu, Budda ZenWe hebben echter ook een aantal hele sfeervolle, leuke en iets kleinere hotels voor je gevonden! Een echte aanrader in Chengdu is het BuddhaZen Hotel, dit hotel zit in een traditioneel gebouw met prachtige binnenplaats. Het is erg sfeervol, maar biedt kamers met een moderne Chinese inrichting en veel comfort!

 

 

Bekijk onze hotels in Chendu en lees ook de algemene informatie over onze hotels in China.

 

 

 

Chengdu: Sichuan kookles

Prijs € 29,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
China excursie, Chengdu, kookcursus

De Sichuan keuken komt uit de provincie Sichuan in westelijk China, de omgeving dus van Chengdu, en wordt wereldwijd gezien als dé meest bekende en meest eigen keuken van China. De traditionele gerechten zijn pittig, (meer…)

Chengdu: halve dag excursie naar het Panda Breeding Center

Prijs € 39,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
China excursie, Chengdu, Panda Breeding Centre

Het beroemde Panda Breeding Centre aan de rand van Chengdu is een must tijdens je verblijf in Chengdu! Om de ergste drukte voor te zijn en de panda’s actief te zien, word je al vroeg opgehaald in het hotel door je auto met privé-chauffeur. (meer…)

Chengdu: dagexcursie naar Panda Breeding Center en Leshan

Prijs € 103,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
China excursie, Chengdu-panda

Tijdens deze lange dag bezoek  je de èchte hoogtepunten van de omgeving van Chengdu. Zo bezoek je allereerst het beroemde Panda Breeding Centre aan de rand van Chengdu. Om de ergste drukte voor te zijn en de panda’s actief te zien, word je al vroeg opgehaald in het hotel. (meer…)

Chengdu: dagexcursie naar Mt. Emeishan & Leshan

Prijs € 108,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
China-excursie naar Leshan

Vanuit Chengdu reis je per privé-auto met chauffeur naar Mt. Emeishan, een heilige berg met een top van meer dan 3100 meter hoogte. (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven van Chengdu, transfer naar je hotel
Bij aankomst op de luchthaven van Chengdu staat er een chauffeur op je te wachten die je naar je hotel voor de eerste twee overnachtingen brengt. Als je nog tijd hebt, kun je deze moderne stad vast gaan verkennen.

 

Dag 2: vrije dag in Chengdu
Chengdu is in korte tijd veranderd in een moderne stad met enorme wolkenkrabbers en westerse winkelcentra. Deze stad is misschien wel het meest bekend vanwege de panda’s en de vele theehuizen. De theehuizen zijn in alle parken en tempels te vinden, en makkelijk te bereiken per fiets of openbaar vervoer. Vanuit Chengdu zijn verschillende dagtochten mogelijk, bijvoorbeeld naar het Panda Breeding Center of naar het dorpje Leshan, waar één van de grootste boeddhabeelden ter wereld staat. Kijk voor een beschrijving en de prijs van alle mogelijke excursies in het tabblad ‘excursies’ bovenaan deze bouwsteen.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan je verder met de rest van je reis. Vanuit Chengdu kun je gemakkelijk naar Tibet  gaan; er vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten naar Lhasa. Wil je verder met je China rondreis, kies dan bijvoorbeeld voor ‘De wonderlijke omgeving van Chengdu’ waarbij je naast het Panda Breeding Center het dorpje Leshan bezoekt, en de heilige berg Mount Emeishan. Ook de bouwsteen Het midden & zuiden van China per openbaar vervoer sluit prima aan op de Easy Landing Chengdu. Je reist dan richting het Stenen Woud bij Kunming, en naar de oude Chinese stadjes Dali en Lijiang.

 

 

 

Prijs € 75,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider