headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

China Bouwstenen

 

Hieronder vind je onze China bouwstenen voor je maatwerkreis naar China! Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen China reis op maat!


20 bouwstenen

China bouwsteen het groene zuiden

Door het groene zuiden van China, per privé-auto met chauffeur

8 dagen, 7 nachten

€ 399,- p.p.

Reis per auto met chauffeur door het groene zuiden van China! Bij Sanjiang vind je de beroemde Wind- en Regenbrug van Chengyang, hierna reis je naar de rijstvelden van Longji Titian, en naar Yangshuo, tussen de karstbergen.

lees verder »
Beijing china bouwsteen

Easy Landing Beijing

3 dagen, 2 nachten

€ 115,- p.p.

Je eerste kennismaking met China is het Easy Landing blok van OutSight. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum brengt. In dit blok zit de transfer van het vliegveld naar het hotel en de eerste twee overnachtingen. De rest van de reis vul je zelf in!

lees verder »
China bouwsteen Shanghai

Easy Landing Shanghai

3 dagen, 2 nachten

€ 119,- p.p.

Je kunt je reis ook beginnen in het hypermoderne Shanghai. Deze stad heeft een andere sfeer dan Beijing, doordat Shanghai aan de kust ligt. Het is een erg veelzijdige stad: aan de ene kant is Shanghai op het moment één van de belangrijkste economische centra van Azië en aan de andere kant zijn er nog sporen uit het verleden te vinden.

lees verder »
China- bouwsteen Chengdu

Easy Landing Chengdu

3 dagen, 2 nachten

€ 75,- p.p.

Wil je zo snel mogelijk naar Tibet dan is het handig om je reis te beginnen in Chengdu omdat vanuit deze stad dagelijks rechtstreekse vluchten vertrekken naar Lhasa. Chengdu is in korte tijd veranderd in een moderne stad met enorme wolkenkrabbers en westerse winkelcentra.

lees verder »
China-bouwsteen-Xian-Bell-Tower.

Door het noorden van China, per trein

8 dagen, 7 nachten

€ 239,- p.p.

Deze 8-daagse bouwsteen door het noorden van China begint met twee nachten in Beijing, dan reis je per nachttrein naar Pingyao, een bijzondere, traditionele Chinese stad, en weer door per nachttrein, nu naar Xian, waar je natuurlijk het Terracotta Leger gaat bekijken!

lees verder »
China bouwsteen onbekende noorden

Het onbekende noorden van China, per trein en privé-auto

10 dagen, 9 nachten

€ 655,- p.p.

Deze bouwsteen brengt je naar het onbekende noorden van China, je bezoekt de Yungang grotten bij Datong, de boeddhistische pelgrimsberg van Huashan, het Shaolinklooster bij Luoyang en ook de oude steden Xian en Pingyao.

lees verder »
China bouwsteen Chengdu

De wonderlijke omgeving van Chengdu

3 dagen, 2 nachten

€ 269,- p.p.

In dit blok zie je de hoogtepunten van de omgeving van Chengdu. Zo bezoek je het beroemde Panda Breeding Centre aan de rand van Chengdu. Daarnaast bezoek je het dorpje Leshan, met één van de grootste boeddhabeelden ter wereld, en Mount Emeishan, een zeer heilige berg voor de Chinezen.

lees verder »
China- bouwsteen Dali, markt

Het midden & zuiden van China, per openbaar vervoer

11 dagen, 10 nachten

€ 609,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen zie je de hoogtepunten van het midden en het zuiden van China, je reist per bus en vliegtuig, je bezoekt Chengdu, Kunming, Dali en Lijiang.

lees verder »
China bouwsteen Tiger Leaping Gorge. Tibet. China.

Tiger Leaping Gorge Trekking

2 dagen, 1 nachten

€ 159,- p.p.

Voor de avonturiers bieden we een individuele trekking door de steile kloof van de Tiger Leaping Gorge! Deze zeer bekende trek maak je vanuit Lijang en je wandelt twee dagen op ruim tweeduizend meter hoogte. Ideaal als je van sportief bent, geen hoogtevrees hebt en graag een avontuurlijke wandeling wilt maken.

lees verder »
China bouwsteen Longji Titian

De rijstvelden van Longji Titian

3 dagen, 2 nachten

€ 155,- p.p.

Deze bouwsteen sluit goed aan op de bouwsteen ‘Het midden & zuiden van China’, tijdens deze bouwsteen ga je op bezoek bij de kleurrijke Yao en Zhuang minderheden, die tussen de prachtige rijstvelden wonen. Hier kun je uitgebreid rondwandelen en genieten van de rust!

lees verder »
China bouwsteen Zhangjiajie Wulingyuan

Zhangjiajie en de glazen brug van Wulingyuan

4 dagen, 3 nachten

€ 149,- p.p.

In het Wulingyuan National Park vind je meer dan 3000 steile rotspieken van zandsteen, hier is de beroemde film ‘Avatar’ opgenomen. Ook vind je hier de langste glazen brug ter wereld, absoluut een bijzondere attractie!

lees verder »
China bouwsteen Yangshuo

Het karstgebergte van Yangshuo

4 dagen, 3 nachten

€ 135,- p.p.

Je verblijft een paar dagen in het populaire Yangshuo. Huur hier bijvoorbeeld een fiets en ontdek de kleine dorpjes in de omgeving, of maak een boottocht over de rivier, tussen het grillige karstgebergte!

lees verder »
China bouwsteen Yangshuo

Van Yangshuo naar Hongkong, per trein

3 dagen, 2 nachten

€ 299,- p.p.

Deze bouwsteen sluit aan op de bouwsteen door het Groende Zuiden van China of elk ander verblijf in Yangshuo. Na je verblijf in Yangshuo reis je (via Guilin) per trein naar Guangzhou en stap je over op de sneltrein naar Hongkong.

lees verder »
China bouwsteen Nanjing oosten

Door het oosten van China, per trein

6 dagen, 5 nachten

€ 209,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen maak je kennis met het oosten van China: het hypermoderne Shanghai met z’n vele wolkenkrabbers, Suzhou met haar vele mooie tuinen en smalle kanalen en tenslotte Nanjing, een prettige stad boordevol geschiedenis!

lees verder »
China-bouwsteen Putuoshan

Putuoshan, het heilige eiland

4 dagen, 3 nachten

€ 225,- p.p.

Voor de kust van Ningbo, onder Shanghai, ligt het heilige eiland Putuoshan. Shan betekent berg en het eiland is zo één van de heilige bergen van China. Op Putuoshan vind je twee stranden, iets wat je verder in China niet zo vaak ziet. Putuoshan is een absolute aanrader als je bij Shanghai in de buurt komt!

lees verder »
China bouwsteen Hainan Island

Hainan Island, tropisch eiland in China

4 dagen, 3 nachten

€ 505,- p.p.

Hainan Island is een tropisch eiland in de golf van Tonkon voor de zuidkust van China. Het Tianze Beach Resort ligt in Sanya Bay, een kilometers lang strand met palmbomen aan een blauwe zee. Je kunt hier heerlijk zonnen of snorkelen, of een tochtje maken door het binnenland. Ideaal dus om je vakantie hier te eindigen!

lees verder »
China- bouwsteen, Yangtze cruise

Cruise per boot over de Yangtze rivier

4 dagen, 3 nachten

€ 439,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen maak je een cruise per all-inclusive cruiseboot van Chongqing naar Yichang over de Yangzi, de langste rivier van China. De excursies onderweg en de maaltijden zijn inclusief. Hoogtepunt van deze cruise is het spectaculaire landschap van de Drie Kloven!

lees verder »
China bouwsteen Xiahe

Xiahe: Tibetaanse monniken in Klein Tibet

5 dagen, 4 nachten

€ 365,- p.p.

Xiahe een goed alternatief als je geen tijd hebt om naar Tibet te gaan! Het Labrang-klooster in Xiahe met Tibetaanse monniken, de grazende yaks, de gebedsvlaggen en de grote hoogte, deze streek heet niet voor niets Klein Tibet!

lees verder »
China bouwsteen Zijderoute

De Zijderoute

10 dagen, 9 nachten

€ 859,- p.p.

Maak nu deze reis naar dit prachtige en relatief onbekende deel van China. Je reist per nachttrein, bus en vliegtuig een gedeelte van de Zijderoute, eeuwenlang de belangrijkste verbinding tussen oost en west.

lees verder »
China bouwsteen Zijderoute

De Zijderoute in ’t kort

8 dagen, 7 nachten

€ 299,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen reis je per nachttrein een gedeelte van de Zijderoute. Deze bouwsteen is iets korter dan onze bouwsteen ‘De Zijderoute’; je reist direct van Turpan naar Kashgar en verblijft niet in Urumqi. De reis is hierdoor iets korter en een stuk goedkoper dan de bouwsteen van 10 dagen!

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider